news

Lindholm keskeytti Unkarissa neljänneltä sijalta – jatkaa huomenna
07 November 2020
GRX-tiimin Emil Lindholmin ja Mikael Korhosen Unkarin EM-rallin avauspäivä päättyi päivän viimeisellä ja kilpailun yhdeksännellä erikoiskokeella keskeytykseen. Lindholmin Škoda jäi tien sivuun pohjastaan kiinni. Keskeytyshetkellä Lindholm ajoi rallissa neljäntenä.

GRX-tiimin Emil Lindholmin ja Mikael Korhosen epäonni ei ota laantuakseen. Kauden neljännessä rallin EM-sarjan osakilpailussa Unkarissa suomalaiskaksikon rallin avauspäivä päättyi päivän viimeiselle ja kilpailun yhdeksännelle EK:lle keskeytykseen. Vaikeissa ajo-olosuhteissa ajetussa rallissa Lindholmin Škoda liukui tieltä ulos ja jäi pohjastaan mutaan kiinni.

- Auto on täysin ajokuntoinen, mutta se jäi pohjastaan mutaan kiinni. Kyseisessä mutkassa mutaa oli mutkan lopussa todella paljon. Sama paikka oli ensimmäisellä ajokerralla huomattavasti kuivempi ja ajoin paikkaan samalla tavalla.

- Harmi juttu. Meillä oli hyvä kisa käynnissä ja ajoimme suunnitellusti. Ei näille mahda mitään. Tiet ovat tänään olleet hurjassa kunnossa: asfaltin pinnalla on paljon mutaa, hiekkaa ja puiden isoja lehtiä. Liukasta on ollut.

- Huomenna edessämme on vielä yksi vaikea asfalttierikoiskoe, joka on kuin Walesin rallin mutainen soratie, joka pitää ajaa asfalttirenkaalla. Kun saamme automme huoltoon niin se tarkastetaan. Uskon, että olemme huomenna uudelleen rallissa mukana, Lindholm sanoo.

Unkarin EM-ralli jatkuu huomenna sunnuntaina, jolloin ohjelmassa on seitsemän erikoiskoetta (69,88 km). Rallin johdossa päätöspäivään lähtee Škodan Andreas Mikkelsen, joka johtaa rallia 23,6 sekunnin erolla Hyundain Craig Breeniin. Voittajia odotetaan rallin maaliin sunnuntai- iltapäivänä klo 17:00 jälkeen Suomen aikaa.

about

Emil Lindholm

DRIVER

Mikael Korhonen

CO-DRIVER

Calendar -21

 • 15-16
  Jan
  Arctic Lapland Rally
  FINNISH RALLY CHAMPIONSHIP
 • 05-06
  Mar
  SM O.K. Auto-Ralli
  FINNISH RALLY CHAMPIONSHIP
 • 28-29
  May
  SM Länsirannikon Ralli
  FINNISH RALLY CHAMPIONSHIP
 • 18.19
  Jun
  SM Pohjanmaa Ralli
  FINNISH RALLY CHAMPIONSHIP
 • 04-05
  Seb
  SM Ralli Oulu
  FINNISH RALLY CHAMPIONSHIP
 • 02-03
  Oct
  Kokkolan UA 60-v SM Juhlaralli
  FINNISH RALLY CHAMPIONSHIP

partners

parala

Emil Lindholm

+358 500 441 917
emil.lindholm@sebateam.fi